Here's the list of the musicians and the scheduled times and locations they are supposed to perform. 

Friday, May 9th

  • 4:00PM-5:30PM (90 minutes): Black Cat Bone Blues Band at the Clover Island Pool Stage.
  • 6:00PM-7:15PM (90 minutes): Bent on Blues at the Clover Island Outside Stage.
  • 7:30PM-9:00PM (90 minutes): Randy Oxford at the Clover Island Outside Stage.
  • 9:15PM-10:45PM (90 minutes): Shane Dwight at the Clover Island Outside Stage.
  • 11:00PM-1:00AM (120 minutes): The Millionaires Club Jam at the Crow's Nest Ballroom.

Saturday, May 10th

  • 12:00PM-1:15PM (75 minutes): Tuck Foster and the Mossrites at the Oak Street Stage.
  • 1:00PM-2:00PM (60 minutes): Bent on Blues at the Hometown Stage (Barn #2).
  • 1:30PM-2:45PM (75 minutes): Robin Barrett & the Coyote Kings at the Oak Street Stage.
  • 2:30PM-3:30PM (60 minutes): The Millionaires Club at the Hometown Stage (Barn #2).
  • 3:00PM-4:15PM (75 minutes): Lisa Mann and Her Really Good Band at the Oak Street Stage.
  • 3:30PM-4:30PM (60 minutes): Bent on Blues at the Hometown Stage (Barn #2).
  • 4:30PM-5:45PM (75 minutes): Cee Cee James at the Oak Street Stage.
  • 5:30PM-6:30PM (60 minutes): The Millionaires Club at the Hometown Stage (Barn #2).
  • 6:00PM-7:30PM (90 minutes): Peach & All Star Blues Band at the Oak Street Stage.
  • 7:55PM-9:25PM (90 minutes): Rick Estrin & the Nightcats at the Oak Street Stage.
  • 9:45PM-11:00PM (70 minutes): Junkyard Jane at the Oak Street Stage.

Sunday, May 11th

  • 2:00PM-6:00PM (240 minutes): Regional International Blues Challenge at Ice Harbor Brewery, Benton Street.